Nu är vinnarna utsedda i Nordic Packs Makeover-tävling. Det har varit svårt att välja bland alla inkomna bidrag, men till slut föll valet på dessa två företag.

Vinnare nr 1 – Gide Get

Gide Get började med getter 1973 och är sedan 1987 en KRAV-märkt getgård. De har idag 80 getter med en årlig ostproduktion på mellan 6-7 ton. Gide Get ville ha hjälp med en ny design av deras burkar med Get mese.

Vinnare nr 2 – Rejmyre Bryggeri

Rejmyre Bryggeri är ett nystartad företag från skogarna i Kolmården, Östergötland. Bryggeriets vision är att brygga öl av hög kvalitet med fokus på närproducerade råvaror och lokal distribution. Rejmyre ville ha hjälp med två nya, humlebetonade ölsorter – en lager och en pilsner – som ännu inte nått marknaden.

Om tävlingen

De två vinnarna får en gratis konsultation med en av Nordic Packs förpackningsexperter. Först hjälper vi dem att ta fram ett förslag på en förpackning ur vårt sortiment som passar till deras produkt. Förpackningen kompletteras sedan med en specialdesignad etikett framtagen utifrån deras behov. Något vi hoppas kan inspirera till ett nytänk kring hur de profilerar sitt varumärke. I detta steg arbetar vi med en reklambyrå som arbetar professionellt kring varumärke och formgivning.

De färdiga produktförslagen kommer att publiceras på denna sida samt i sociala medier.