Förpackningar för

kosmetikprodukter

Nordic Pack arbetar med ledande producenter inom Kosmetik och Hudvård. Vi har exklusiva avtal med våra leverantörer och erbjuder ett stort urval av förpackningar.

Ett urval av förpackningarna finns på vårt lager i Nykvarn där vi arbetar med mindre och större avropsleveranser och lagerhållning. Vi arbetar också med direktleveranser från fabrik utan mellanled.

Boston Snap
– Ny utformning av Boston Round

boston_snapUtökning har skett av den populära Boston Round serien med en ny utformning på halsdimension. Förutom den välkända SP410 och SP415 gängan erbjuder vi denna serie med möjlighet till snäpplocks kapsyl. Namnet på denna serie är Boston Snap och den kommer i tre olika volymer: 500 ml, 250 ml och 100 ml. Denna utökning gör serien än mer komplett. Varje flaska kan kombineras med fler alternativa tillbehör, medan produktens utseende är detsamma.

Vi kan hjälpa er ta fram unika förpackningar

Många företag vill stick ut på hyllan med en unik förpackning. Vi arbetar med ta fram egna unika förpackningar som produceras utifrån injection blow molding process. Är detta ett för stort steg att ta erbjuder vi även att dekorera en förpackning med att prägla in ditt varumärke eller logo på vald förpackning

Blanda fritt

pet-lp-yb_iml_500px
Mixa och Matcha olika lock och kapsyler. Vi erbjuder infärgningar och tryck på tillbehör.

Vi erbjuder varierande förpackningar i PE och återvunnen plast.

kosmetik_bild