Det här är Nordic Pack

Nordic Pack är grossistföretaget med Sveriges bredaste sortiment av förpackningar. Glas- eller plastförpackningar – om du har innehållet så har vi förpackningen. Och vi har ambitionen att bli störst i Norden.

Förpackningar av alla sorter

Våra förpackningar håller högsta kvalitet och används inom allt från sjukvård och livsmedel till kosmetika och verkstadsindustri. Nordic Packs kunder är allt från storföretag till enmansbolag.

Familjeföretag med anor

Idag är Nordic Pack ett väletablerat och kraftigt expanderande familjeföretag. Under de senaste tre åren har vi nära nog fördubblat vår omsättning och vår personalstyrka. Men företaget har långa anor – det går tillbaka till 1939 och det då välkända AB Medicinglas. På 1970-talet hette företaget Duma AB och sedan år 2000 heter vi Nordic Pack.

Snabba och säkra leveranser

Unikt för Nordic Pack är våra snabba och säkra leveranser. I de allra flesta fall levererar vi inom 48 timmar.

Vi packar om förpackningarna i ytterligare ett led, vilket gör att våra leveranser håller måttet, oavsett om du beställer flera pallar eller enstaka burkar.

Miljö och kvalitet

Nordic Pack prioriterar miljön. Vi hjälper kunden till bästa miljöval och är ensamma i grossistbranschen om att vara miljöcertifierade.