info@nordicpack.com
+46 8 556 319 00
Min lista Listan är tom

Viktig information Covid-19

Information från Nordic Pack, konsekvenser av Covid-19

Leverans och svarstider

Vi gör allt vad som står i vår makt för att upprätthålla en så normal servicegrad som det bara går. Vi alla vet ju att saker och ting förändras väldigt fort nu med nya besked i princip dagligen från olika myndigheter, som vi behöver beakta och efterleva. Detta är ju också något som påverkar hela kedjan bak till de som tillverkar våra förpackningar. Vi har i skrivande stund inte fått några indikationer på att det skulle vara några större störningar, dock kan ju även detta komma att svänga.

Vi skulle därför vilja uppmana er att i den mån det är möjligt att lägga in beställningar, snarast, även för leverans längre fram i tiden.

Vi vet att det har varit väldigt högt tryck på vissa plastförpackningar som går till handdesinfektion, dessa leveranstider är längre än normalt.

Hantering på Lager

Vi har senaste tiden även vidtagit vissa ytterligare åtgärder på vårt lager för att minimera risken för smittspridning. Bland annat så kvitterar vi gods utan fysisk beröring samt ser till att känsliga ytor desinficeras regelbundet.

Om det skulle finnas frågor kring detta finns vår försäljningsavdelning till förfogande. I övrigt hoppas vi att vi alla ska få återgå till det normala så snart det går.

Ta hand om er, stay safe!
Med vänliga hälsingar, Teamet på Nordic Pack

inboxphonefacebookinstagram