Min lista Listan är tom
NordicPack

Dryckes­tillverkning

Välkommen till vår sida med fördjupad information till er som arbetar med dryckestillverkning. Vi kan erbjuda er lösningar, både till storskalig produktion eller till mindre typer av verksamheter.

Typiska kunder är caféer som vill sälja en juice över disk, ett destilleri, musterier eller mindre mejerier. 

Produkter

Nordic Pack levererar ett stort utbud av produkter från lager eller på beställning. Sett till förpackningar så består dessa av material i glas och plast.

Plast

Flaskor, företrädelsevis i klar PET. Detta är ett mycket bra alternativ om man söker en kostnads och miljösmart förpackning. I de flesta fallen vill även slutkunden kunna se innehållet i flaskan, PET som är en glasklar och okrossbar plast, tillgodoser dessa behov.

Finns med en rad olika förslutningstyper beroende på vad som efterfrågas.

I de flesta fallen kan även PET tillverkas av återvunnet material.

Glas

En uppsjö av olika storlekar och former. Oavsett vad som ska fyllas så finns det ofta en flaska som passar ändamålet. Eftersom glas är helt återvinningsbart så är detta mycket bra ur en miljöaspekt. Det mesta av det glas vi tillhandahåller tillverkas i Sverige eller till stora delar i norra Europa.

Utöver själva flaskan kan vi erbjuda en rad olika förslutningslösningar samt sleevs.

Klicka här för att se hela Dryckestillverknings-sortimentet


Det utbud som du kan se på vår hemsida är en bråkdel av vad vi faktiskt kan erbjuda.

Vi har inte möjlighet att visa allt som våra tillverkare kan producera. Skulle ni ha behov eller önskemål om likvärdiga produkter som ni kan finna på sidan tveka inte att ställa frågan till oss! Det kan t.ex. handla om en förpackning i annan färg, kapsyl i annat material, eller annan volym.

cross