Min lista Listan är tom
NordicPack

Personal Care

Välkommen till vår sida med fördjupad information till er som arbetar med produkter inom personal care, -hud och hårvård. Vi kan erbjuda er lösningar, både till storskalig produktion eller till mindre typer av verksamheter.

Produkter

Nordic Pack levererar ett stort utbud av produkter från lager eller på beställning. Sett till förpackningar så består dessa av material i glas och plast.

Utöver själva förpackningen kan vi givetvis även erbjuda en rad olika passade tillbehör till respektive modell, olika typar av kapsyler, lock, sprayer eller pumpar.

Plast

Vi kan erbjuda ett enormt utbud av standardmodeller, både flaskor och burkar. Finns även dunkar för bulkproduktion. Önskar man göra sin produkt mer unik finns även här stora möjligheter att tex: färga in en förpackning, låta tillverka en unik modell ur eget verktyg, etc, etc.

Glas

Även när det kommer till glas finns det ett mycket stort sortiment att tillgå, antingen från lager eller direkt från fabrik.

Vi lagerför flaskor från ca 5ml upp till en liter. Burkar i glas finns från 15ml och uppåt.
Självklart säljer vi även matchande tillbehör till respektive förpackning, fråga din säljare om tips och råd!

Klicka här för att se hela Personal Care-sortimentet


Det utbud som du kan se på vår hemsida är en bråkdel av vad vi faktiskt kan erbjuda.

Vi har inte möjlighet att visa allt som våra tillverkare kan producera. Skulle ni ha behov eller önskemål om likvärdiga produkter som ni kan finna på sidan tveka inte att ställa frågan till oss! Det kan t.ex. handla om en förpackning i annan färg, kapsyl i annat material, eller annan volym.

cross