Min lista Listan är tom
NordicPack

Kosttillskott

Välkommen till vår sida med fördjupad information till er som arbetar inom kosttillskott-sektorn. Under senare år har kraven och regelverken kring dessa typer av produkter gått åt samma håll som för läkemedel, här kan vi med vår kompetens hjälpa dig som kund till den bästa lösningen.

Produkter

Nordic Pack levererar ett stort utbud av produkter från lager eller på beställning. Sett till förpackningar så består dessa av material i glas och plast.

Plast

Burkar för tabletter, kapslar och pulver. Finns i en stor variation av modeller med snäpplock eller skruvlock. Finns som renrumstillverkade och i enlighet med rådande Farmakopéer. Flaskor, i första hand i PET, finns för alla typer av flytande innehåll och kan kombineras med olika typer av förslutningar.

Glas

I stort sett samma användningsområden som för plastförpackningarna, dock kan glaset vara en fördel om man t.ex. ska fylla varmt.

Klicka här för att se hela Kosttillskotts-sortimentet


Det utbud som du kan se på vår hemsida är en bråkdel av vad vi faktiskt kan erbjuda.

Vi har inte möjlighet att visa allt som våra tillverkare kan producera. Skulle ni ha behov eller önskemål om likvärdiga produkter som ni kan finna på sidan tveka inte att ställa frågan till oss! Det kan t.ex. handla om en förpackning i annan färg, kapsyl i annat material, eller annan volym.

cross