Min lista Listan är tom
NordicPack

Livsmedels­tillverkning

Välkommen till vår sida med fördjupad information till er som arbetar med livsmedelstillverkning. Vi kan erbjuda er lösningar, både till storskalig produktion eller till mindre typer av verksamheter.

Produkter

Nordic Pack levererar ett stort utbud av produkter från lager eller på beställning. Sett till förpackningar så består dessa av material i glas och plast.

Plast

Solida burkar och hinkar i PP, med snäpplock. Går att beställa med s.k IML-tryck för att på så vis framhäva produkten på bästa sätt.

Flaskor i framförallt PET. Här kan du välja på någon av våra standardformer, vi kan även ta fram unika former på flaskor som kan passa just er produkt.

Glas

Stor variation på flaskor och burkar med olika typer av metallock. Vi packar om de flesta av våra glasförpackningar vilket möjliggör mer flexibla leveranser för dig som inte kan köpa en hel pall åt gången.

Samtliga våra produkter som är tänkta för livsmedel har också ett livsmedelsgodkännande. De flesta av våra leverantörer kan även erbjuda tydlig och bra dokumentation kring detta.

Klicka här för att se hela Livsmedelstillverknings-sortimentet


Det utbud som du kan se på vår hemsida är en bråkdel av vad vi faktiskt kan erbjuda.

Vi har inte möjlighet att visa allt som våra tillverkare kan producera. Skulle ni ha behov eller önskemål om likvärdiga produkter som ni kan finna på sidan tveka inte att ställa frågan till oss! Det kan t.ex. handla om en förpackning i annan färg, kapsyl i annat material, eller annan volym.

cross