Min lista Listan är tom
NordicPack

Ölbryggeri

Välkommen till vår sida med fördjupad information till er som arbetar med ölbryggning. Vi kan erbjuda er lösningar, både till storskalig produktion eller till mindre typer av verksamheter. 

Vi har under årens lopp hjälpt många av dagens microbryggerier med förpackningar, kunskap och en oöverträffad logistik. Detta har också bidragit till att de från början små bryggerierna, kunnat skala upp sin verksamhet, till vad de är idag.

Vi kan som enda distributör idag erbjuda svensktillverkade flaskor - från Sveriges enda storskaliga produktion i Limmared.

Vi har sammanställt alla våra svensktillverkade flaskor i en broschyr, klicka på bilden till höger.

Produkter

Nordic Pack levererar ett brett utbud av glasflaskor från lager eller direkt från fabrik. Med absolut största tonvikt på storsäljarna ”Longneck” och ”Vichy”.

Glas

Ölflaskor i olika storlek och form, framförallt med crown-kork-halsen. Vi vill i första hand slå ett slag för de flaskor som tillverkas i Sverige. Detta pga. en rad olika anledningar men några av fördelarna med att köpa dessa är att vi kan tillhandahålla en bra prisbild, oöverträffad logistik, snabb support och service.

Övrigt

Utöver glasen kan vi naturligtvis även tillhandahålla de mest nödvändiga tillbehören. Kartonger, kapsyler etc. För att göra er produkt så unik som möjligt har vi även möjlighet att erbjuda tryck, på kapsyl/kartong.

Klicka här för att se hela Ölbryggeri-sortimentet


Det utbud som du kan se på vår hemsida är en bråkdel av vad vi faktiskt kan erbjuda.

Vi har inte möjlighet att visa allt som våra tillverkare kan producera. Skulle ni ha behov eller önskemål om likvärdiga produkter som ni kan finna på sidan tveka inte att ställa frågan till oss! Det kan t.ex. handla om en förpackning i annan färg, kapsyl i annat material, eller annan volym.

cross