Min lista Listan är tom
NordicPack

Kemisk-teknisk industri

Välkommen till vår sida med fördjupad information till er som arbetar inom, vad vi kallar kemisk-teknisk industri. Detta kan t.ex. vara verksamheter som utför olika typer av provtagning där en förpackning är nödvändig. Lab-verksamheter, fyllning och kontraktstillverkning av diverse hushållsprodukter och kemi.

Produkter

Nordic Pack levererar ett stort utbud av produkter från lager eller på beställning. Sett till förpackningar så består dessa av material i glas och plast.

Plast

Flaskor och burkar. Finns i en rad olika material beroende på vad som ska fyllas i förpackningen. Vissa plaster är mer motståndskraftiga än andra då det exempelvis kommer till olika kemikalier. Fråga oss gärna om tips och råd. Vi brukar dock alltid rekommendera kunderna att testa sitt innehåll med tänkt förpackning, för att på så vis säkerställa rätt typ av material/förpackning, för det unika innehållet.

Några av de vanligt förekommande plasterna inom detta område är HDPE, LDPE, PP, PET, PETG. 

Finns det särskilda krav och önskemål kring barnskyddande förpackningar kan vi även hjälpa till med detta. Likaså UN-klassade och förpackningar för farligt gods.

Glas

Olika typer av glasflaskor från ca 2 ml upp till 1000 ml finns i lager. Vi har även ett stort sortiment med glasburkar, även det från lager.

Klicka här för att se hela Kemsik-teknisk industri-sortimentet


Det utbud som du kan se på vår hemsida är en bråkdel av vad vi faktiskt kan erbjuda.

Vi har inte möjlighet att visa allt som våra tillverkare kan producera. Skulle ni ha behov eller önskemål om likvärdiga produkter som ni kan finna på sidan tveka inte att ställa frågan till oss! Det kan t.ex. handla om en förpackning i annan färg, kapsyl i annat material, eller annan volym.

cross